V ČR nemám na španělštinu čas

15. 2. 2019

V ČR jsem chtěla pokračovat se španělštinou, ale nějak to nejde! Taky to znáš? Denní rutina, pořád dokola. Nějak se z toho neumím vymanit a "přehodit výhybku". Musím odjet, utvrzue v rozhodnutí.

Program pro volný čas

14. 1. 2019

Ve volném čase se můžete zůčastnit aktivit připravené školou, nebo si zorganizovat program vlastní. My navštívili lekce salsy, zajeli si do nedaleké horské rybářské vesničky i Granady. Čtěte více...

Ubytování a vybavení školy

11. 1. 2019

Škola Malaca Instituto má pro studenty ubytování ve vlastním "hotelu", který je připojen k budově školy chodbou v posledním patře. Mezi budovami se dá tedy přecházet "suchou nohou" a ve tříde jste do 2 minut. Pokoje a apartmány jsou různě vybavené, nabídka je široká a každý student si najde to "své". Samozřejmě lze využít možnosti ubytování v hositetlské rodině.

Jak probíhá výuka u začátečníků

10. 1. 2019

Škola vytvořila svoje vlastní výukové materiály. Musím říct, že mi učebnice velmi vyhovovaly. Pro každou pokročilost je v ní jasně vysvětlena gramatika, bez zbytečného "balstu".

První lekce ve Španělsku

8. 1. 2019

Wow! Začátečníků se nás sešlo asi 7. Věkové rozpětí od cca 20 let až po 63letého Reného ze Švýcarska. Důvody studia máme různé. René si chce na důchod koupit ve Španělsku dům. Spolužák z Číny se přes internet seznámil se Španělkou, ještě ji neviděl osobně .....

Domluvte si s námi nezávaznou schůzku a získejte více informací: