První lekce s lektorkou španělštiny

14. 12. 2018

Marie učí moji dceru Terezu, a tak jsem ji požádala o „seznámení se“ se španělštinou, o takový úvod do jazyka. Pořád myslím, že to zvládnu! :) Marie mi doporučila nějaké učebnice, které jsou mimochodem těžko dostupné (asi jsou žádané), a domluvili jsme se, že se ještě uvidíme.

Sondáž

12. 12. 2018

Během své cesty po centrální Anglii jsem večery trávila sledováním videí s výukou španělštiny pro začátečníky, abych získala jakýsi „přehled“ o tom, jak složitá je gramatika. No, nedokážu to asi zatím posoudit, jen jsem měla pocit, že se to dá naučit, a ke všemu poslouchat španělštinu mi bylo tak příjemné!

Nová výzva

10. 12. 2018

Máme ve Valencii školu, se kterou spolupracujeme - Espaňolé IH, která po rychlé dohodě souhlasí s mým nástupem v polovině března 2019. Budu se nejen učit španělsky, ale na místě poznám problematiku organizování studijních pobytů i z druhé strany, tedy z pohledu jazykové školy. A třeba jim i trochu pomůžu. Snažím se vidět (a vidím) jen samá pozitiva.

To nejtěžší je ...

3. 12. 2018

Po konzultaci s rodinou a zvážení všech možností jsem tedy učinila to, co je nejdůležitější a také nejtěžší – ROZHODNUTÍ.  Chci se naučit španělsky - a to rovnou ve Španělsku. V prostředí, kde se španělsky hovoří, rychle a přirozeně.

Fakt krásný pocit

23. 11. 2018

Před pár týdny jsem navštívila pracovně Valencii. Do školy Espaňole IH jsme se zamilovala. Stejně tak jako do města, počasí a lidí. Ta atmosféra byla tak uklidňující, pohodová, příjemná a naplňující...

Domluvte si s námi nezávaznou schůzku a získejte více informací: