zpět na seznam článků

Pracovně v Maláze. A co takhle zahájit studium tady?

6. 1. 2019

Pracovně odjíždím do Malágy na ST Alphe workshop setkat se se zástupci zahraničních škol ze všech koutů světa. Zároveň přihází nabídka od školy Malaca Instituto, zkusit si studium na jejich škole. Pro mne je to skvělá příležitost a pro školu potenciální produktivní agent (budu-li ovšem spokjena :). Mohu hovořit o vlastní zkušenosti a to má přece jinou váhu, no ne?

Beru s sebou Terku a z Vídně letíme jako bychom měli privátní leteadlo. Boarding trval cca 3 minuty, nastoupilo nás celkem maximlně 20! Se španělskou nízkonákladovou společností LEVEL platíme za dvě letenky a jedno zavazadlo k odbavení 20 kg celkem 95 EUR za jednosměrný let.

Z letiště se jednoduše dostaneme metrem a autobusem téměř až ke dveřím školy. Vřelé přivítání, rady, doporučení a přestože jsme přijely před polednem, dostaneme ihned příjemné ubytování přímo v budově školy, v 5.patře s krásným výhledem, údajně na dům bratra Antonia Banderase. Nevíme, který to je, ale to vědomí nás těší :)))

Trochu se prospíme a pak hurá do města ….

Tam nás čekalo velmi emotivní světelná show, kdy na hlavní ulici Malagy. Pod konstrukcí připomínající katedrálu zazněly vánoční písně. První tóny nás ohromily a atmosféra onoho místa sdílená s přítomnými lidmi se jen težko popisuje. Měly jsme stěstí, byla to show tohoto roku poslední.

S Anou si stále dopisujeme. Čas od času, ale jsme v kontaktu, víme zhruba, co se v našich rodinách děje, jaká dovolená, radost nebo nemoc.

Domluvte si s námi nezávaznou schůzku a získejte více informací: